Eten & drinken

Extra diensten

Dranken

Water plat/bruis 25cl
2,00
Water plat/bruis 1l
5,00
Coca Cola - Normal / Zero 33cl
2,50
Fanta Orange 33cl
2,50
Fanta Citroen
2,00
Ice Tea 25 cl - 33cl
2,00 - 2,50
Shweppes Tonic of Agrum 25cl
2,50
Cécémel 20 cl / Warme Cécémel
3,00 - 4,00 €
Koffie /Thee
2,20

Bieren

Jupiler 25cl
2,20
Hoegaarde Blanche / Rosé
3,00
Chouffe Blonde 33cl
4,50
Kriek ( Lindemans) 25cl
3,00
Leffe Blond 33cl
3,50
Duvel 33cl
4,00
Westmalle Tripel 33 cl
4,50
Karmeliet Tripe 33 cl
4,50
Rochefort 8° 33 cl
4,50
Orval 33cl
4,50
Lienne Blonde / Brune 33cl 8°
5,00
Lienne Grangousier 33cl 5°
5,00
Les 3 Florins Blond / Brune 8° - Bierre Regionale Bomal
5,00

Wijnen

Glas – Rood / Wit /Rosé
3,00
Karaf 50cl
14,00
Flesje wijn ( Kamer ) 20 cl
7,00
Vin du Patron 75 cl
25 - 35,00
Cava Fles 75 cl
15,00

Snack – Petit Restauration

Stokbrood : Kaas of Hesp
7,00
Dagobert : ( Jambon – Fromage – Mayo - Crudité )
9,00
Dagsoep / Potage met brood – avec pain
7,00
Croque - Avec produits regionale
12,00
Borlonettes ( Geitenkaas met spek en Honing )
15,00
Assiette Local ( Kaas , regionale charcuterie , brood)
15,00
Omelette
8,00
Boeren omelette ( Spek , kaas , tomaten , ajuin )
12,00
Spaghetti Bolognese / Vegi
15,00
Croquette Fromage / kaas 2 st / 2 pc
10,00
Croquette Crevette 2 st/ 2 pc
12,00
Hamburger Maison
16,00
Apéritif Bord 2 pers - Luxe
10 - 15,00

Op reservatie

Ontbijt ( uitgebreid )
18,00
Brunch
22,00
Menu Table d’ Hôtes ( voorgerecht , hoofdschotel , dessert )
35,00
Raclette ( op Zwitserse wijze met regionale kaas ) absolute aanrader
22,00
Bartiflette ( enkel Herfst en Winter )
18,00
Steak ( Verlaine – Champignon – Groene peper –Bearnaise ( +- 200 Gr )
23,00